For mig handler det om næstekærlighed. Her er en måde, hvor jeg kan gøre en konkret forskel for et andet menneske, uden at det kræver ret meget af mig

Hans Henrik, vært i Hjem til Dig

2.000 unge har ikke
et sted, de kan kalde hjem.

Hjem til Alle samarbejder med
Røde Kors og Ungdommens Røde Kors
om at hjælpe dem.

 

Vær med i Hjem til Dig

 

Projektet som løber over tre år er finansieret af Bikubenfonden,
Oak Foundation Denmark og Røde Kors

2.000 unge har ikke et sted, de kan kalde hjem. De mangler et fællesskab og et sted, de kan slå rødder. Nogle er sofasurfere, opholder sig hos bekendte eller tilfældige, nogle finder et sted for en stund, mens andre ender på gaden.

 

Fælles for dem er, at de bevæger sig på kanten af hjemløshed. Og fælles for dem er, at vi kan gøre en forskel.

 

Åbner vi vores dør og byder dem indenfor og lader dem blive en del af vores fællesskab, bliver chancen for, at de finder et rigtig hjem, et stærkt fællesskab og en fast base markant større.

 

Med Hjem til Dig vil vi give unge på kanten af hjemløshed en mulighed. Men det kan vi ikke gøre alene. Derfor vil vi gerne have dig med.

 

Du kan være med til at hjælpe. Via Hjem til Dig kan du lade en hjemløs ung bo hos dig for en tid, tilbyde en base og et fællesskab. Og for mange kan det være netop det skridt, der forhindrer dem i at ende i permanent hjemløshed.

 

Vi ved, det er en stor beslutning at åbne døren til sit eget hjem, derfor hjælper og støtter vi og Røde Kors dig hele vejen gennem forløbet.

 

Du er mere end velkommen til at kontakte Røde Kors her, hvis du er blevet nysgerrig og gerne vil vide mere om Hjem til Dig.

 

2.000 unge har ikke et sted, de kan kalde hjem.

Vi vil gøre alt, hvad vi kan for at udrydde hjemløshed blandt unge.

For alle har brug for et hjem.

 

Vær med i Hjem til Dig

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

og modtag nyheder om alliancens arbejde, medlemmerne og de opnåede resultater.