Medieskolen ‘Dem vi taler om, skal tale selv’

I Hjem til Alle alliancen vil vi gerne give ordet til de unge, der oplever hjemløsheden. Derfor er vi gået sammen med Information om at etablere medieskolen ‘Dem vi taler om, skal tale selv’. Her trænes de unge i at være deres egen stemme og blive gode erfaringskilder for journalister. De første artikler er nu udkommet, og dem kan du læse her.

Dem, vi taler om, skal tale selv

I Hjem til Alle alliancen vil vi gerne give ordet til de unge, der oplever hjemløsheden. Derfor er vi gået sammen med Dagbladet Information om at etablere medieskolen ‘Dem vi taler om, skal tale selv’. Her trænes de unge i at være deres egen stemme og blive gode erfaringskilder for journalister. De første artikler er nu udkommet, og dem kan du læse her.

Morten er 21 år. Han fortæller sin historie både i en kronik og i en podcast (30:40 min inde i programmet), hvor han beskriver en hverdag som anbragt teenager og et misbrug, der eskalerer.

Læs Mortens kronik her

Hør Mortens fortælling her

 

Du kan også møde Yaoqing Weng, hvor hun i et læserbrev fortæller om at være for syg til min uddannelse, men for rask til psykiatrien.

Mød Yaoqing her

 

Du kan læse meget mere om medieskolen på Dagbladet Information her