Om Hjem til Alle alliancen

Hjem til Alle er en alliance af 22 partnere med et fælles mål om at stoppe hjemløshed blandt unge. Vi arbejder konkret for, at alle unge har adgang til bolig, støtte og netværk.

Alliancepartnere

Bikubenfonden
Københavns Professionshøjskole
Helsefonden
Københavns Kommune
Sand
KL
Ungdommens Røde Kors
KAB
Realdania
Aarhus Kommune
Røde Kors
BL
Kofoeds Skole
Høje Taastrup Kommune
Projekt UDENFOR
Odense Kommune
NREP
Kirkens Korshær
Esbjerg Kommune
Aalborg kommune
Lind Foundation
WeShelter

Internationale samarbejdspartnere

Hjemløshed blandt unge er et internationalt fænomen, og flere steder i verden udvikles nye bud på, hvordan vi sammen kan løse problemet. Hjem til Alle samarbejder med internationale aktører om at udvikle viden, opbakning og løsninger, der bidrager til at stoppe hjemløshed blandt unge.

 

FEANTSA

Hjem til Alle er en del af det Europæiske netværk FEANTSA, som samler organisationer i EU om at stoppe hjemløshed. FEANTSA holder jævnligt webinarer og konferencer for at samle viden og aktører.

 

A Way Home-alliancer

Hjem til Alle alliancen er etableret med inspiration fra Plan to End Homelessness (Calgary) og A Way Home (Canada). Hjem til alle er, sammen med disse og flere, med i et europæisk netværk, der arbejder for at stoppe hjemløshed ved hjælp af brede alliancer.

 

Y-Foundation

Hjem til Alle samarbejder med den finske civilsamfundsorganisation, Y-Foundation, der har haft stor succes med at trække Finland i en ambitiøs retning ift. at nedbringe hjemløshed. Nu er Finland det land i EU, som har haft størst succes med at nedbringe antallet af mennesker i hjemløshed. Ud over organisationens politiske arbejde, opkøber og opfører de boliger.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Modtag nyheder om alliancens arbejde med at stoppe hjemløshed blandt unge.