19. maj 2022

Winni Grosbøll er ny bestyrelsesformand i Hjem til Alle alliancen

Winni Grosbøll indtrådte ved Hjem til Alles generalforsamling, i går d. 18. maj, som ny bestyrelsesformand i Hjem til Alle. Winni Grosbøll er forhenværende borgmester i Bornholms Kommune (2010-2020), og har siden årsskiftet i 2021 været direktør i Friluftsrådet.

Hjem til Alle alliancen ser nu ind i en tid, hvor hjemløseaftalen fra Christiansborg skal gøres til virkelighed i kommunerne. Derfor giver det rigtig god mening, at alliancen netop nu får en stærk kommunalpolitisk kompetence om bord. Winni Grosbøll ser frem til at blive en del af alliancens arbejde:

”Jeg er glad for at blive en del af Hjem til Alles arbejde. Alle unge mennesker i Danmark skal have et sted, de kan kalde deres hjem, og det er en meget vigtig samfundsopgave at stoppe hjemløshed blandt unge. Vores opgave som alliance bliver i høj grad i at understøtte implementeringen af hjemløseaftalen, og jeg glæder mig til at bruge mine erfaringer og mit netværk fra det kommunalpolitiske arbejde.”

Direktør i Hjem til Alle, Kira West, glæder sig til samarbejdet:

”Vi er utroligt glade for at byde Winni Grosbøll velkommen som ny bestyrelsesformand i Hjem til Alle. Der venter et stort arbejde med at omsætte en ny strategi for hjemløshed til lokal virkelighed ude i kommunerne – og netop derfor er der behov for Winni Grosbølls gode samarbejdsevner og solide kommunale erfaring og netværk.”

Winni Grosbøll overtager posten efter Agi Csonka, der er trådt af som bestyrelsesformand efter fem år på posten.

 


 

Læs mere om hvem vi er.

Læs mere om hjemløseaftalen i en tidligere nyhed.